ـ اینجا دفترچهی یادداشت آنلاین یک جوان (!؟) سابق و حالا ۴۰ ساله است که بعد از خواندن یک رشتهی مهندسی، پاسخ سؤالهای بی پایانش در زمینهی بنیادهای زندگی را در علمی بهنام «مدیریت» کشف کرد! جوانی که مدیریت را علم میداند و میخواهد علاقهی شدیدش به این علم را با دیگران هم تقسیم کند! دوست دارید در مورد من و موضوعات وبلاگام بیشتر بدانید؟ پس لطفا تشریف ببرید اینجا.
ـ من «تحلیلگر کسبوکار / وبلاگنویس / مشاهدهگرِ دنیای کسبوکار، فناوری دیجیتال و رسانه / عاشق فوتبال و ادبیات / کتابخوان و دانشآموز مدرسهی زندگی» هستم (هر چند این آخری یعنی دانشآموزْ ماندن همیشگی را بیشتر از هر چیزی دوست دارم.) هدف از راهاندازی «گزارهها» این بوده که دانش و تجربیات و مطالعاتم در حوزههای مشاورهی مدیریت، تحلیل و توسعهی کسبوکار و موضوعات وابسته از جمله مدیریت آیتی و در اختیار جامعهی بزرگ مخاطبانم بگذارم. ضمنا در اینجا دربارهی موضوعات دیگری چون: توسعهی مهارتهای شغلی و حرفهای و موضوعات و دغدغههای شخصی من در مورد زندگی و دنیا هم چیزهایی میخوانید. اگر فکر میکنید میتوانم کمکتان کنم، برای اطلاع از داستان زندگی حرفهای، تخصص و سوابق و کمکهای احتمالی من و شیوهی ارتباطگیری، میتوانید برگهی دربارهی نویسندهی گزارهها و درخواست مشاوره و همکاری را مشاهده فرمایید.
ـ در نهایت اینکه هیچ انتظاری ندارم که شما با من کاملا موافق باشید. نوشتههای «گزارهها» زاویهی دید من را به مسائل نشان میدهند و همانطور که نام اینجا نشان میدهد «گزاره» هستند، یعنی میتوانند درست باشند یا نه. ناگفته نماند که منطق گزارهای من کاملا فازی است: من جز خدا هیچ چیز را مطلق نمیدانم؛ به ویژه وقتی بحث برداشت انسانی مطرح است.
ممنون 🙂
عالی بود واقعا متشکرم
چشم 🙁
سلام. اصولا در این کارها استانداردی که وجود ندارد. من از تجربهی خودم نوشتم. پیشنهادم این است که تلاش کنید تجربهتان را مستند کنید و در اختیار دیگران قرار دهید. موفق باشید.
سلام. من هر چه قدر تلاش کردم نتوانستم این مراحل را بر کارهای خودم منطبق کنم! مشکل اینجاست که بیشتر کارهایی که مدیریت زمان می خواهد شاید زمان نامشخص داشته باشد و حتااز اول آخر آن ها مشخص نباشد! این چیزی که می گویید برای انجام کارهای روتینی است که الگویی از آن ها دست کم به لحاظ حجم زمانی مورد نیاز مشخص است.
اگر هم بتوانم برخی از کارهایم را در این محدوده بگنجانم قطعا آخر شب که همه آن ها را انجام داده و مرور می کنم،احساس ربات بودن می کنم!
از اینوریدر اومدم اینجا بگم اگه لینکی اونور میخونی شیر کن که ما فیض ببریم 🙂
مرسی
بله و از همون مباحث هم میشه در زندگی استفاده کرد 🙂
سلام. سال نوی شما هم مبارک. بله استاد باعث افتخاره که استفاده بفرمایید. چرا که نه. 🙂
کارو زمان گفتید یاد درس ارزیابی کار و زمان افتادم پروژه اش خیلی لذت بخش بود
سال نو شما هم مبارک.از فایل بسیارسپاسگزارم. انصافا عالی بود. به عنوان یک معلم ساده میتوانم اجازه بگیرم واز این فایل در کلاسها وجلسات استفاده کنم، البته با ذکر منبع؟