شرکت معظم مشاورهی بین هر ساله گزارش بسیار جذابی را منتشر میکند با عنوان “راهنمای بهترین ابزارهای مدیریتی”. در این راهنما، ۲۵ ابزار پرکاربرد مدیریت که براساس پیمایش انجام شده توسط شرکت بین در دنیا از کاربرد بیشتری برخوردارند به شکلی جذاب معرفی و تشریح میشوند: برای هر ابزار مدیریتی، شرح، متدولوژی، کاربردهای معمول و منابع (شامل کتابها و مقالات) مرتبط برای مطالعهی بیشتر و عمیق در مورد آن ابزار معرفی میشوند.
گزارش مربوط به سال ۲۰۱۱ (که البته در واقع نتایج پیمایش سال ۲۰۰۹) را نشان میدهد، اخیرا منتشر شده است (البته اخیرا یعنی دسامبر سال ۲۰۱۰ که من تازه خبردار شدم!)
در این گزارش ابزارهای مدیریتی در این گزارش بهترتیب حروف الفبا مرتب میشوند. ۵ ابزار برتر مدیریتی سال ۲۰۰۹ اینها بودهاند:
- بهینهکاوی (Benchmarking)
- برنامهریزی استراتژیک
- چشمانداز و رسالت سازمان
- مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)
- برونسپاری
جالب است که در سال ۲۰۰۹ که بحران اقتصادی در اوج قرار داشت، ابزارهای استراتژیک و رقابتی در صدر فهرست ابزارهای پرکاربرد قرار گرفتهاند.
توضیحات بین را در مورد این گزارش جذاب از اینجا بخوانید، از اینجا به صورت آنلاین بخوانیدش و ببینیدش و از اینجا هم فایل این گزارش را با فرمت PDF به صورت مستقیم دریافت کنید.
کاش کسی همت کند و این کار را در میان شرکتهای مشاورهی ایرانی انجام دهد.
🙂
انشالا
انشاالله میخوایم همت کنیم به یاری شما تو مجله تدبیر راهش بندازیم!!!
دقیقن همینطوره. در دوران رکود شرکتها بهجای استراتژی رهبری هزینه استراتژی تمایز را انتخاب میکنند. من واقعن وقتی اولین بار از زبان یک مشاور برجستهی بینالمللی که برای برگزاری یک کلاس آموزشی به ایران اومده بود شنیدم که از سال ۲۰۰۸ به این طرف استقبال از خدمات کاهش هزینهها در دنیا کم شده، کلی تعجب کردم. ولی بعدا چند تا آمار در این زمینه خوندم و دیدم درسته!
“جالب است که در سال ۲۰۰۹ که بحران اقتصادی در اوج قرار داشت، ابزارهای استراتژیک و رقابتی در صدر فهرست ابزارهای پرکاربرد قرار گرفتهاند.”
قابل توجه مدیران داخلی که فقط نگاه کوتاه مدت دارند و جز سودآوری مقطعی و در گیر شدن در کارهای اجرایی و روزمره به چیز دیگه ای فکر نمی کنند.