“آخر و عاقبتی مشابه با پیگرینی؟ (مربي فصل قبل رئال) اتفاق مشابهی رخ نخواهد داد. میدانید چرا؟ چون اگر سران رئال مرا اخراج کنند، من مربی مالاگا نخواهم شد و به تیم بزرگی در انگلیس یا ایتالیا میروم و نه مالاگا.” (از گفتگو با خوزه مورينيو؛ اينجا)
به مناسبت پيروزي تاريخي رئال در کسب تساوي با بارساي گوارديولا (تازه آن هم در ورزشگاه سانتياگو برنابو)، دو درس جذاب از آقاي خاص تقديم به مهدي عامري عزيز:
- پرسنال برندينگ را جدي بگيريد! اينکه مورينيو اين حرف را ميزند به اين دليل است که خود را بهعنوان يک مربي هميشه برنده به جهان فوتبال ثابت کرده است.
- هميشه در کنار حفظ موقعيت کنوني، براي اوضاع بحراني يک نقشهي B داشته باشيد. فرقي هم نميکند مدير باشيد يا کارشناس و کارمند. و همين طور فرقي نميکند که موضوع مربوط به تصميمگيري در سطح شرکت و سازمان و واحد و تيمتان باشد يا زندگي شخصي يا کاري خودتان. نقشهي B را فراموش نکنيد لطفا!
پ.ن. مقالهي هفته، حتما فردا.

در مورد پیروزی تاریخی رئال در کسب تساوی با بارسای گواردیولا (تازه آن هم در ورزشگاه سانتیاگو برنابو) با یک یار کمتر ، فعلا سکوت می کنم 🙂
اما مطلب خوبی بود. من هم بهش اعتقاد دارم که آقای خاص حتی به نفشه C و D هم فکر میکند