درس‌هایی از فوتبال برای کسب و کار (73)

“دني آلوس ترجیح داد که به ارزیابی کمک‌ها یا اشتباهات داوران نپردازد و گفت:«گریه کردن و حسرت خوردن کار ما نیست. ما می‌دانیم که آن‌ها سه یا چهار نفر هستند که سعی می‌کنند به بهترین نحو ممکن کار خودشان را انجام دهند. بعضی روزها موفق هستند و برخی روزها نه. ولی ما نمی‌خواهیم به ارزیابی این مسائل بپردازیم. اگر ما به پیروزی نرسیدیم و امتیازی کسب نکرده‌ایم، یعنی این‌که یک جای کار ما می‌لنگد.» (اين‌جا)

يادمان نرود: پيروز نشدن و شكست خوردن هميشه يعني يك جاي كار خود ما مشكل داشته. نقش عوامل خارجي بسيار ناچيز است. خيلي وقت‌ها شكست مي‌خوريم؛ چون كارمان را درست انجام نداده‌ايم. بعضي وقت‌ها موفق نمي‌شويم؛ چون اصلا نبايد كاري را شروع مي‌كرديم. و البته قبول دارم گاهي هم ما را مي‌بازونند! اما اين “گاهي”‌ها آن‌قدر معدودند كه اصلا نبايد به آن‌ها فكر كرد. اگر درست دقت كنيم حتا در همين “گاهي”ها هم رد ضعف‌هاي خودمان را مي‌بينيم!

پ.ن. اين است تفاوت‌ مكتب فوتبال بارسا با فوتبال بعضي‌ها كه هميشه داور و ميشل پلاتيني و … باعث شكست خوردن‌شان مي‌شوند!

نویسنده: علی نعمتی شهاب

ـ این‌جا دفترچه‌ی یادداشت‌ آن‌لاین یک جوان (!؟) سابقِ حالا ۴۰ و اندی ساله است که بعد از خواندن یک رشته‌ی مهندسی، پاسخ سؤال‌های بی پایان‌ش در زمینه‌ی بنیادهای زندگی را در علمی به‌نام «مدیریت» کشف کرد! جوان‌دلی که مدیریت را علم می‌داند و می‌خواهد علاقه‌ی شدیدش به این علم را با دیگران هم تقسیم کند!

2 دیدگاه برای “درس‌هایی از فوتبال برای کسب و کار (73)”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خروج از نسخه موبایل