رؤیای بیتعبیر …
سرمشقهایت را نوشتم خط به خط اینک
ای عشق از من دفتری تکثیر خواهد شد؟
گفتی” «در این ره پیر باید شد» شدم حالا
از آن همه رؤیا یکی تعبیر خواهد شد؟
محمد علی بهمنی
سرمشقهایت را نوشتم خط به خط اینک
ای عشق از من دفتری تکثیر خواهد شد؟
گفتی” «در این ره پیر باید شد» شدم حالا
از آن همه رؤیا یکی تعبیر خواهد شد؟
محمد علی بهمنی
ـ اينجا دفترچهي يادداشت آنلاين يک جوان 28 ساله است که مهندسي و مديريت خوانده. جواني که مديريت را علم ميداند و ميخواهد علاقهي شديدش به اين علم را با ديگران هم تقسيم کند! دوست داريد در مورد من و موضوعات وبلاگام بيشتر بدانيد؟ پس لطفا تشريف ببريد اينجا.
ـ من يک مشاور مديريت (با تمرکز بر تحليلگري سيستم و کسب و کار) هستم. براساس دانش و تجربياتام ميتوانم خدماتي را در زمينهي مشاورهي مديريت و مديريت آيتي و همچنين مشاورهي شغلي به شما ارائه بدهم. براي اطلاع از اين خدمات، ميتوانيد برگهي خدمات من را مشاهده کنيد.
ـ انتظار ندارم با من موافق باشيد. اين نوشتهها زاويهي ديد من را به مسائل نشان ميدهند. به همين دليل است که ميگويم منطق گزارهاي من کاملا فازي است: من جز خدا هيچ چيز را مطلق نميدانم؛ به ويژه وقتي بحث برداشت انساني مطرح است.
